About me

Ik ben Jennifer Bardoul

Moeder van 3 prachtige kinderen, Sterre-Maria, Jade-Maria en Zen-Jaime.

Ik heb altijd al geweten dat ik dit beroep wilde gaan uitoefenen en zelfs na 20 jaar heb ik nog veel passie en liefde voor mijn werk, nu zelfs meer dan ooit!

Een aantal jaren geleden besloten ik het roer om te gooien. Ik stopte met mijn praktijk in Amsterdam en ging op huizenjacht in de natuur. Zo zijn we neergestreken op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

Nu wil ik mijn volgende droom waar gaan maken en dat is weer een prachtige praktijk opbouwen in Driebergen

Ik specialiseer mij op zeer intensieve huidverbetering met behulp van van high end apparatuur en producten. Voor alle huidtypen (ook acne, couperose en verouderde huid).

Ik zie zoveel prachtige vrouwen in mijn praktijk en heb veel mooie gesprekken, maar vaak ook tijdgebrek om deze gesprekken voort te zetten. Iedere vrouw loopt tegen obstakels aan in verschillende facetten van het leven. In mijn vlogs die ik alleen maak als ik mij geïnspireerd voel, kun je daar meer over horen.

Mijn wens is om iedere vrouw in mijn praktijk de volledige aandacht te kunnen geven op het gebied van Skin & Soul , maar ook voor wat betreft de voeding uit mijn eigen ervaring en zelfstudie.

Daarom maak ik graag veel tijd vrij voor mijn cliënten zodat we alles uit de behandeling kunnen halen voor jou!

Neem contact op!

If yess you’re my girl!

Ben jij klaar om je sexyer, completer, stralender, zelfverzekerder en gelukkiger te worden?

Uit ervaring weet ik dat je pas echt kan gaan stralen als je ook aandacht hebt voor jouw binnenkant /Soul, daarom ben ik tevens coach geworden. Tijdens het coachen laat ik me door het Spiritueel leiden. Iedere treatment zal per persoon verschillen.

Neem contact op!