Schoonheid in alle vormen is Liefde

Peelen is de sleutel naar een glanzende frisse huid.

Treatments Products Prijzen

Treatments

Al mijn treatments zijn gebaseerd op het feit dat wanneer we verouderen de celstofwisseling trager wordt.

Al mijn treatments zijn gebaseerd op het feit dat wanneer we verouderen de celstofwisseling trager wordt. Welke treatment ik ook geef altijd worden alle huidfuncties gestimuleerd, dat doe ik met behulp van microdermabrasie, ultrasound, fruitzuren, zuurstofbehandeling en bindweefselmassage.

  • Glowy new skin: Peelen, peelen, peelen en natuurlijk het opbouwen van een gezonde, stevige, stralende huid.
  • Pump up the volume: Intensieve bindweefselmassage gecombineerd met ultrasound. (Zie werking bij products)

Products

Ik werk met de pure zuivere producten van Reviderm, dit zijn cosmeceuticals.

Dit betekent dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. Fijn om te weten is dat de producten een optimale-vaak hoge-concentratie aan biologische werkstoffen bevatten en dat de effecten op de huid uitstekend en zichtbaar zijn.

De producten zijn alle goed te verdragen, alleen biologische actieve werkstoffen en dat deze diep indringen in de huid dit is wetenschappelijk bewezen. Ze zijn vrij van allergene bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

De producten en treatments helpen om het eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren. Zuivere kracht uit de natuur!

Microdermabrasie

Het stimuleren van de aanmaak van gezonde nieuwe huidcellen, collageen en elastine.

Hierbij worden de bovenste, dode lagen van je huid op een zachte manier verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. Daarna ziet je huid er direct al beter uit en kan deze ook beter producten opnemen om de huid verder te verbeteren.

Natuurlijk worden er tijdens de microdermabrasie treatment al direct gewerkt met producten zoals fruitzuren, enzympeelingen, zuurstofcrèmes, diverse serums en andere hoogwaardige crèmes die peptiden bevatten.

Ultra sound

Door de geluidsgolven (ultrasound) worden je huidcellen als een 'kussentje' weer opgeklopt.

Dit is een ware detox voor je huid! Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de producten beter en dieper in de huid. Het detox -effect onstaat doordat afvalstoffen en vochtophoppingen afgevoerd worden. De ruimte tussen de cellen neemt toe waardoor er meer volume ontstaat.

Natuurlijk worden er tijdens de microdermabrasie treatment al direct gewerkt met producten zoals fruitzuren, enzympeelingen, zuurstofcrèmes, diverse serums en andere hoogwaardige crèmes die peptiden bevatten.

Bindweefsel massage

Prachtige stevige, doorbloedde huid door bindweefselsmassage.

Geweldige massage voor huidverbetering, deze stimuleert de doorbloeding en celstofwisseling waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen veel beter opgenomen. Het bindweefsel gaat zich herstellen en bloedvaten verstevigen.

Fruitzuren/PCA peeling

Stralende egale, stevige huid dankzij fruitzuren

Dit is een diepgaande peeling die ook een oplichtende werking op pigment verstoringen en of acné-littekens heeft. Deze peeling werkt thuis nog zo’n 2 weken door, waardoor rimpels verzachten en de huid stralender wordt.

Prijzen

Kom in contact met je eigen vrouwelijkheid en verspreid jouw schoonheid over de wereld

Inclusief gratis verzorgingsset t.w.v. €80

Glowy new skin

Bestaande uit 6 skin treatments aangepast aan wat jouw huid nodig heeft bestaande uit:

  • microdermabrasie, Fruitzuren, ultrasound, bindweefselmassage, zuurstofbehandeling en een thuis verzorgingsset t.w.v. €80 voor €999
  • Losse treatment is €175

Inclusief gratis peeling set voor thuisgebruik

Pump up the volume

  • Bestaande uit 10 treatments bestaande uit 3 peelings, bindweefselmassage en ultrasound behandeling en peeling set voor thuisgebruik €777
  • Losse treatment €88

Inclusief gratis thuis verzorgingsset t.w.v. €60

Soul treatment

Om meer in contact te komen met jezelf en actief aan de slag te gaan met wat jij op dat moment nodig hebt.

  • Soul reading met aura-soma, Angelcard reading, en thuis verzorgingsset t.w.v. €60 v.a. €175

€180 voordeel

Skin & Soul Package

Bestaande uit 6 skin treatments (zie Glowy New Skin) en 5 soul treatments (zie Soul Treatment)

  • De huid word 1x per week behandeld. De soul treatments gaan naar behoefte van de klant. €1500.

Skin Soul love

Ik heb een unieke manier om met vrouwen te werken en laat je naar huis gaan met een prachtige huid en wat stof om over na te denken thuis.

Neem contact op